Nově otevřená nutriční ambulance

Publikováno Martin Link

S radostí vám oznamujeme otevření nové nutriční ambulance, která poskytuje odbornou péči zaměřenou na výživu a zdravotní stav spojený s výživovými problémy. Nyní mají lékaři možnost své pacienty odesílat do naší ambulance s žádankou pro komplexní vyšetření a odbornou konzultaci.

Co vám naše nutriční ambulance nabízí?

  • Nutriční poradna a vyšetření: Poskytujeme odborné konzultace pro pacienty s rizikem nebo již přítomnou malnutricí, včetně těch, kteří trpí nedostatečným příjmem energie a bílkovin, poruchou absorpce živin, vysokými ztrátami živin nebo zvýšenou nutriční potřebou (například pro podporu hojení ran).
  • Péče pro onkologické pacienty: Zvláštní pozornost věnujeme pacientům s onkologickými diagnózami, kterým poskytujeme specifickou nutriční péči pro zlepšení jejich zdravotního stavu.

Další služby v interní ambulanci:

Kromě nutriční péče nabízíme také základní vyšetření cév, echokardiografické vyšetření a ultrazvukové vyšetření břicha. Zajišťujeme také předoperační vyšetření a léčbu závislosti na tabáku.

Smlouvy se zdravotními pojišťovnami

Naše ambulance má smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami, a proto pacienti v interní ambulanci neplatí žádné poplatky.

Ordinační hodiny:

Úterý, středa, pátek: 7:30 – 15:30 hod

Objednání termínu:

Telefonicky: +420 607 037 172, +420 601 129 744 nebo e-mailem: recepce@ambicare.eu.
Objednání probíhá na konkrétní čas a termín.

Navštivte naši novou nutriční ambulanci a dopřejte svému tělu odbornou péči, kterou si zaslouží.

Více informací zde.